Визначте частини сюжету роману Айвенго.Дайте їм назви​.Срочно!!!!
Ответ
5 (1 оценка)
3
Hxgdbdgbdjdn 2 года назад
Светило науки - 14 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Айвенго роман з епохи середньовіччя. Вальтер Скотт звертається до ньому на період завоювання англосаксів норманнами (XII в.). Він малює картини кривавої боротьби саксонських феодалів селян з норманнскими завойовниками, створює виразні портрети саксонських танов, нижчих з культури, ніж нормани, брутальних та вкрай гордовитих норманнских аристократів, які зневажають народ і ображають національну гідність саксів.

Повний живописної романтики і "глибоко народен образ героя англійських балад Робіна Гуда, виступає разом із ватагою швидких селян, шукаючих волі народів і справедливості, проти насильства завойовників. У вашому романі виведений як «народного короля» норманн Річард Левине Серце, котрий із своїм молодим ще й вірним слугою саксом Айвенго, повернувшись із хрестового походу, прагне примирення інтересів норманнов і англосаксів.

Захоплюючий сюжет роману, який розповідає про пригоди Айвенго, його нареченої Ровены, прекрасної Ревекки, дочки лихваря, короля Річарда, раба Гурта, блазня Вамбы; картини облоги замку, этнографически точне опис лицарського турніру тощо. буд. - усе це перетворює роман до одного з класичних творів англійської літератури.

Остались вопросы?